Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La botiga de moda Escair guanya el Concurs d’Aparadors Nadalencs de Roda

El jurat valora la forma de vendre els productes o serveis mitjançant la decoració nadalenca i l’ús de la llum i el color

Premiats de l'última edició del Concurs d'Aparadors Nadalencs de Roda de Berà Premiats de l'última edició del Concurs d'Aparadors Nadalencs de Roda de Berà CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dissabte, 29 Desembre 2018 08:29

En el marc de la primera jornada del Parc Nadalenc Infantil, l’Ajuntament va lliurar els premis del Concurs d’Aparadors Nadalencs de Roda de Berà. És el 8è any que s’organitza aquest certamen per premiar la decoració nadalenca dels aparadors dels comerços del municipi.

Per decidir el guanyador el jurat va visitar els comerços inscrits, un total de sis, la tarda del 21 de desembre. Van valorar la forma de vendre el seu producte o servei mitjançant la decoració nadalenca i com s’havia utilitzat la llum i el color.

La botiga de roba de moda Escair va ser l’establiment guanyador, premiat amb dues entrades a Port Aventura i un diploma. Thalassa Estetic va ser el segon classificat amb un sopar per a dues persones a un restaurant de Roda de Berà valorat en 60 euros; i Parafarmàcia Natura, el tercer establiment guanyador, va ser premiat amb un lot de Nadal i un diploma. La resta de participants també va rebre un diploma.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: