Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Xiaomi arriba a Parc Central

El centre comercial tarragoní acull l'obertura de la vintena Mi Store autoritzada de la marca de tecnologia a l'Estat

La companyia xinesa especialitzada en Internet, smartphones i hardware intel·ligent arriba a Tarragona La companyia xinesa especialitzada en Internet, smartphones i hardware intel·ligent arriba a Tarragona PARC CENTRAL
Comerç Redacció Infocamp
Dijous, 27 Desembre 2018 11:48

El centre comercial tarragoní Parc Central acollirà, aquest dissabte 29 de desembre, l'obertura de la vintena Mi Store autoritzada de Xiaomi a Espanya. La companyia xinesa especialitzada en Internet, smartphones i hardware intel·ligent arriba a Tarragona per seguir oferint nous productes amb preus competitius perquè els usuaris gaudeixin d'una vida millor a través d'una tecnologia innovadora.

A aquesta nova Mi Store, situada a la planta -1 del Centre Comercial, estaran disponibles els smartphones de l’ampli portfoli de Xiaomi com Mi A2, Mi A2 Lite, Mi 8, Mi 8 Lite i POCOPHONE F1, així com Redmi 6, Redmi 6A, Redmi Note 6 Pro i Mi MAX 3. A més, es podran trobar productes de la gamma Mi Ecosystem, que inclou dispositius intel·ligents i interconnectats, entre els quals destaquen Mi Electric Scooter, Mi Home Security Camera 360º, Mi Band 3, Mi Bluetooth Speaker, Mi Electric Toothbrush o Mi Motion-Activated Night Light.

Amb l'obertura d'aquest establiment a Parc Central, Xiaomi ja disposa de 2 Mi Stores a la província de Tarragona, 8 a Catalunya i està present a 17 províncies espanyoles. La marca està fent grans esforços per portar a Espanya, primer mercat d'Europa occidental en què va aterrar, el novembre de 2017, el seu model de negoci complet que inclou hardware, new retail i serveis d'Internet.

Festa d'inauguració: regals, descomptes, sortejos…

Aquest dissabte 29 de desembre, a partir de les 10 hores, tindrà lloc l'esdeveniment d'inauguració del nou establiment oficial de Xiaomi, on els 200 primers compradors obtindran un detall amb la seva compra. A més, es realitzarà el sorteig d'una Mi Action Camera 4K i Mi Action Camera 4K battery entre aquells consumidors que realitzin compres de fins a 50 €; d’un Mi Electric Scooter, entre els que facin compres d'entre 50 i 200 €, i d’un Mi 8 per als que comprin productes Xiaomi per més de 200 €.

Finalment, al llarg de tot el cap de setmana de l'obertura d'aquesta Mi Store autoritzada, els consumidors que s'apropin a aquest establiment podran optar a diversos descomptes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: