Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comencen les accions per millorar el Mercat de Torreforta

S’ha iniciat la neteja del local destinat al taller de formació del Gremi de Pastissers de Tarragona

Imatge de la neteja del local destinat al taller de formació del Gremi de Pastissers de Tarragona Imatge de la neteja del local destinat al taller de formació del Gremi de Pastissers de Tarragona CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dissabte, 22 Desembre 2018 10:46

Aquest divendres 21 de desembre es van iniciar al Mercat de Torreforta els treballs de neteja del local que es destinarà al taller de formació del Gremi de Pastissers de Tarragona. Aquesta actuació forma part del pla d'acció per revitalitzar i dinamitzar el Mercat de Torreforta, tal com es va anunciar en el darrer consell d’administració d’Espimsa.

Un altre punt destacable del Pla d’acció per revitalitzar el Mercat de Torreforta és que s’ha escorçat el temps de cessió de les parades. A partir d’ara les cessions d'us de les parades actualment tancades seran per períodes d’entre 5 i 10 anys, enlloc dels 50 anys.

A més, està previst que Tarragona Impulsa posa en marxa un Pla perquè nous emprenedors tinguin la possibilitat d’iniciar el seu negoci al Mercat.

Altres millores previstes són: l’arranjament dels lavabos, pintar un mural a les parets exteriors del Mercat per part de l’Escola d’Arts i Oficis de Tarragona i l’arranjament de la plaça.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: