Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comença la Gimcana d'Aparadors de Nadal a Tarragona

Com a novetat, la campanya s'expandeix a la Zona de Llevant i de Ponent, on participen 6 associacions de comerciants de Tarragona

Presentació de la Gimcana d'Aparadors de Nadal a Tarragona Presentació de la Gimcana d'Aparadors de Nadal a Tarragona CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 21 Desembre 2018 10:06

A partir d'avui, 21 de desembre i fins al 5 de gener, tots els nens entre 4 i 14 anys podran participar en la Gimcana d’Aparadors de Nadal a Tarragona. Per participar-hi cal utilitzar el Full de Ruta que es podrà trobar a totes les botigues participants i a l’oficina de Correus. S’ha d’omplir tot el Full de Ruta visitant els 65 establiments participants i trobant els segells de Correus amagats als aparadors.

Un cop trobats tots els segells i apuntats el número de cadascun al Full de Ruta, s'hauran d'omplir les dades personals i dipositar-lo a l'urna de les oficines de Correus del Bloc Sant Tomàs, ESC E a Sant Pere i Sant Pau o al que està situat a la plaça de Corsini.

Enguany, i com a novetat, la campanya s'expandeix a la Zona de Llevant i de Ponent, on participen 6 associacions de comerciants de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: