Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"El petit comerç fa gran la ciutat", lema de la campanya de Nadal dels comerços de Valls

Des del dia 1 de desembre i fins al 5 de gener, l’associació Comerç de Valls ha organitzat un seguit d’activitats

Valls durant les festes de Nadal, amb una de les seves activitats més important, el Mercat de Nadal Valls durant les festes de Nadal, amb una de les seves activitats més important, el Mercat de Nadal CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 07 Desembre 2018 13:22

El teixit comercial vallenc ja està preparat per rebre a la ciutat el Nadal. Sota el lema ‘El petit comerç fa gran la ciutat’, es vol animar als vallencs a realitzar les compres als comerços del municipi. Per aquest motiu, l’associació ha organitzat un seguit d’actes que incentivi la compra en els establiments vallencs.

Des del dia 1 fins al 15 de desembre, estarà en marxa l’activitat ‘En busca del caganer amagat’. Els vallencs hauran de trobar 12 caganers amagats pels aparadors dels comerços, i quan es localitzi el comerç segellarà la butlleta, s’hauran de trobar tots els caganers. Entre totes les butlletes omplertes se sortejaran 2 entrades dobles per assistir al teatre a la representació de ‘Els pastorets Principals de Valls’, 3 lots de llibres de Nadal, i una Tauleta Acer Iconia One 10. El sorteig es realitzarà el 17 de desembre i l’entrega de premis serà el 18 de desembre a les oficines de Comerç de Valls, a les 20:15h.

Una altra activitat amb premi es ‘Pinta el pessebre’, disponible del dia 1 al 15 de desembre. Als comerços del sector infantil s’hi trobaran làmines per pintar una escena del Pessebre Vivent de Valls. Entre tots els dibuixos, un Jurat escollirà tres guanyadors i es repartiran tres entrades dobles per assistir al Pessebre de Valls i un lot de llibre de Cossetània Edicions per a cada premiat.

A banda, en col•laboració amb el Centre Cívic es regalaran vals de compra de 10 € i regals de Comerç de Valls, repartits aleatòriament a les bosses de llaminadures que farà cagar el Tió el 14 de desembre.

Durant el dia 22 de desembre, de 10:00h a 13:00h, la coral Cor Koré i Cor Èulia de l’Associació SuiteCor realitzaran la tradicional cantada de nadales ambientant els carrers i comerços de Valls.
Finalment, els dies 15 i 16 de desembre es repartirà coca i xocolata entre tots aquells que portin el val obtingut per compres efectuades entre els dies 14 i 16 de desembre als establiments participants en la campanya de Nadal.

Sorteig d’una panera de vals de compra

Entre totes les compres que els vallencs hi realitzen durant les festes de nadal, des de l’1 de desembre fins al 5 de gener, es realitzarà un gran sorteig consistent en una panera de vals de compra, per comprar en els comerços col•laboradors i per l’import que cada comerç hagi destinat al val. L’import de la panera és de més de 800 €. El sorteig i entrega del premi es realitzarà durant la setmana del 7 de gener.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: