Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'inaugura un nou Esclat al Parc Central de Tarragona

L'establiment té una superfície de vendes de més de 3.000 m2 i serà el referent del centre comercial en alimentació

El nou Esclat a Tarragona està situat al centre comercial Parc Central, a les instal·lacions que abans ocupava l'Eroski El nou Esclat a Tarragona està situat al centre comercial Parc Central, a les instal·lacions que abans ocupava l'Eroski GRUP BON PREU
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 16 Novembre 2018 12:49

Bon Preu ha inaugurat aquest dijous un nou Esclat a Tarragona situat al centre comercial Parc Central. El nou establiment té una superfície de vendes de més de 3.000 m2 i consta de totes les seccions habituals on destaquen les de productes fresc.També disposa de seccions com l'espai de corner sushi, pizza al teu gust, celler, basar amb joguines, parafarmàcia i perfumeria. El model comercial està basat en una gran varietat i qualitat dels productes, l'aposta per la proximitat i el km 0, amb els millors preus del mercat, una excel·lent atenció al client i un entorn de compra agradable i còmode.

El Grup Bon Preu ha fet una inversió de 17,6 milions d'euros en la construcció del nou supermercat. L'equip del nou establiment està fomat per 81 persones, de les quals 30 persones són noves contractacions. Bon Preu ha absorbit íntegrament tota la plantilla de l'Eroski, fomentant l'estabilitat professional dels treballadors. Les noves incorporacions representen el compromís del Grup amb el creixement i la generació d'ocupació.

La reforma de les instal·lacions ha tingut una durada de dos mesos i mig. Amb l'obertura la cadena reforça la seva presència a Tarragona amb l'Esclat més modern i s'ubica al principal centre comercial de la ciutat com la referència en alimentació. El Parc Central compta amb 7 milions de visites a l'any, 120 operadors, una superfície de 35.000 m2 i 1.000 places d'aparcament. Amb aquest nou establiment, el Grup compta amb dos supermercats Bonpreu i 2 Esclat a la ciutat de Tarragona. 

La regidora de Comerç de Tarragona, Elvira Ferrando, i els membres del comitè de direcció del Grup Bon Preu, van inaugurar dijous el nou Esclat: 

Obertura Esclat Tarragona

Aposta per la sostenibilitat i l'efiicència energètica

El supermercat d'Esclat de Tarragona s'ha construït de manera sostenible i ecoflcient, per tal que permeti estalviar el 35% del consum d'energi habitual d'un local comercial d'aquestes característiques i reduir un 40% les emissions CO2 a l'atmosfera.

Totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica "A" dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: