Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Reus manté la rebaixa d’un 30% al cànon dels paradistes del Mercat Central

L'Ajuntament de Reus ha acordat per unanimitat mantenir la reducció de pagament, vigent des de l'any 2012

Interior del Mercat Central de Reus, que mantindrà la rebaixa d’un 30% al cànon dels paradistes Interior del Mercat Central de Reus, que mantindrà la rebaixa d’un 30% al cànon dels paradistes CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 16 Octubre 2018 13:47

El cànon mensual que han de satisfer els paradistes del Mercat Central s’ha vist modificat amb l’aplicació d’una reducció del 30%. Així s’ha acordat per unanimitat al Ple de l’Ajuntament de Reus del passat dilluns 15 d’octubre. D’aquesta manera, els anys 2019 i 2020 l’import mensual serà de 123,59 euros, el mateix que en els darrers anys, ja que la rebaixa es va acordar l’any 2012, però anualment ha de ser aprovada pel Ple municipal.

El cànon que paguen els paradistes del Mercat Central es destina a inversions de millora i al manteniment de les instal•lacions, a més de campanyes i activitats de promoció i publicitat. Amb aquesta mesura, l’Ajuntament de Reus vol incentivar l’activitat comercial del mercat municipal.

La reducció del cànon s’aplica només al Mercat Central, ja que els paradistes del Mercat del Carrilet no abonen un cànon sinó que fan front a les possibles inversions a través de derrames finalistes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: