Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comerciants de Salou visiten Platja d’Aro per conèixer altres experiències

La sortida ha servit per intercanviar impressions i conèixer noves experiències d’èxit

La sortida ha permès als comerciants de Salou intercanviar experiències amb els de Platja d'Aro La sortida ha permès als comerciants de Salou intercanviar experiències amb els de Platja d'Aro CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Octubre 2018 10:14

La regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, a través del Centre d’Emprenedoria i Coneixement de Salou, i amb l’Associació de Comerciants de Salou, i la Cambra de Comerç de Tarragona, han organitzat un Retail Tour a Platja d’Aro per tal d’intercanviar impressions i conèixer noves experiències d’èxit. Un cop finalitzat el retail per diferents establiments del municipi, s’ha organitzat un dinar workshop amb representants del consistori gironí i representants d’ADEM i comerciants de Platja d’Aro. En total, una vintena de comerciants del municipi han participat de la iniciativa, que ja es la segona que es duu a terme.

                                                   Retail Tour a botigues de Platja d'Aro: retail Salou a Lloret

La regidora de l’àrea, Martina Fourrier, ha explicat que “es tracta d’una iniciativa molt profitosa per als comerciants ja que poden conèixer nous models de negoci i experiències de gestió d’entorns comercials, alhora que intercanvien impressions amb comerciants d’altres indrets del territori”. Fourrier, ha afegit que “ja es el segon retail tour que organitzem, el primer va ser a Barcelona amb molt bona acceptació i per això hem decidit d’organitzar aquest altre”.

Durant el retail, també hi ha estat presents el regidor de Promoció Econòmica de Platja d’Aro, Maurici Jiménez, així com el president d'ADEM, Manel Canadell, i diversos comerciants i representats d’altres sectors empresarials de Platja d'Aro i s'Agaró, els quals han explicat el model comercial turístic que estant desenvolupant, les diverses campanyes, promocions i activitats que estan duent a terme, i la situació del comerç turístic segons el seu punt de vista. L’experiència ha servit per veure de primera mà el que estan fent altres municipis turístics similars a Salou, e intercanviar idees.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: