Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Gran Desfilada del Comerç del Vendrell s'estrena per Santa Teresa

La plaça Nova serà l'escenari de l'esdeveniment aquest dissabte 6 d'octubre, a les 21h, com un dels actes previs de la Fira de Santa Teresa

La plaça Nova serà l'escenari de la I Desfilada de Moda del Comerç del Vendrell La plaça Nova serà l'escenari de la I Desfilada de Moda del Comerç del Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Comerç Josep Cartanyà
Divendres, 05 Octubre 2018 19:03

Una de les novetats d'enguany de la Fira de Santa Teresa arribarà el proper 6 d’octubre, a partir de les 18:00h, quan el Vendrell celebrarà la 'I Gran Desfilada del Comerç del Vendrell', on hi participaran 13 comerços del municipi que mostraran els nous productes de la temporada tardor-hivern. El president de Comerç del Vendrell, Salvador Rodríguez, ha destacat que "no només tindrem desfilant botigues de moda, sinó també d'altres com òptiques i sabateries".

Des del Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT) - Comerç del Vendrell consideren que és una bona oportunitat per als comerciants que hi participen, però sobretot per donar un impuls a la nova temporada i atraure l’atenció a nous clients: "Volem mostrar a través d’aquesta desfilada que el Vendrell pot ser un referent com a destí de compres i aquesta és la nostra màxima mostrar al públic que ens visiti el dia 6 d’octubre, que efectivament tenim un comerç divers i de qualitat".

Les botigues que participen en la desfilada son: Lolo Moda i complements, Rock & Jeans, Wisconsin Jeans, Ralet Ralet, Sió Òptics, Top Queens, Casa Regina, Travis Moda Dona, Intersport Olaria, Giralt, Telelux, Edo Òptics i Promise.

"Mira aparadors i descobreix la frase correcta"

D'altra banda, del 8 al 15 d'octubre, també en el marc de la fira, el Consorci per a la Normalització Lingüística i Comerç del Vendrell -coincidint amb la celebració de l'Any Pompeu Fabra- han preparat una campanya dirigida als més petits de la família. Es tracta d'una gimcana lingüística a través de 25 comerços que unirà el comerç amb la pràctica correcta del català. 

La campanya "Mira apardors i descobreix la frase correcta" consisteix en agafar una butlleta de l'establiment on s'ha comprat i triar l'opció correcta de les tres possibles. La iniciativa té com a objectiu donar visibilitat a les botigues participants i, a la vegada, aportarà coneixements interessants i divertits sobre la nostra llengua.

Finalment, Salvador Rodríguez ha anunciat que durant la celebració de la Fira de Santa Teresa, de l'11 al 14 d'octubre, es faran 10 sortejos de 20 xecs/regal -de 20 euros de valor-entre els clients que comprin en algun dels comerços participants. També espera que el dia 12 d'octubre "la gent ens respongui i obri tot el comerç del Vendrell", per tal d'arrodonir la campanya de promoció del comerç local per Santa Teresa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: