Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou organitza una sortida per conèixer la realitat comercial de Platja d’Aro

El retail tour, adreçat als comerciants del municipi, tindrà lloc el proper dilluns 8 d’octubre

Zona comercial de Platja d'Aro Zona comercial de Platja d'Aro ARXIU / INFOCAMP
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 03 Octubre 2018 11:49

La regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Salou conjuntament amb la Cambra de Comerç de Tarragona organitzen un retail tour per Platja d’Aro obert als comerciants de Salou. Aquesta sortida, que tindrà lloc el proper dilluns 8 d’octubre té com a finalitat millorar la competitivitat del comerç al detall aplicant tècniques de benchmarketing. Així mateix, busca complementar les actuacions de capacitació comercial que tindran lloc a Salou organitzades de Cambra de Comerç de Tarragona amb exemples demostratius, a més d’impulsar la cohesió del teixit comercial del municipi i promoure fórmules de cooperació de gestió comercial de centres comercials a cel obert.

La regidora de l’Àrea, Martina Fourrier, explicava que “aquestes sortides generen un gran interès entre el sector comercial perquè les experiències que es comparteixen i es veuen de primera mà poden generar després nous fluxos comercials a Salou”, apuntava. “Així que animo a tots els comerciants que desitgin conèixer altres realitats a que s’apuntin a la jornada del dilluns”, deia.

Pel que fa als contingut de la jornada es durà a terme una anàlisi d’establiments comercials turístics de referència de Platja d’Aro; a més de compartir experiències de negocis amb responsables d’establiments, veure exemples d’urbanització comercial d’interès en zones de gran afluència turística i alhora participar de la gestió de centres comercials a cel obert. La jornada té un caràcter gratuït i es preveu un màxim de 20/25 places. Les inscripcions s’han de formalitzar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 977309219.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: