Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Parc Central convida els més petits a submergir-se al fons del mar i descobrir els secrets que amaga

'Sea to see' s''emmarca dins el ventall d'activitats de caràcter pedagògic que el Centre ha organitzat, de l'1 al 14 d'octubre, per a la tornada a l'escola

El centre comercial tarragoní s'endinsa en el món marítim amb l'aventura 'Sea to see' El centre comercial tarragoní s'endinsa en el món marítim amb l'aventura 'Sea to see' PARC CENTRAL
Comerç Redacció Infocamp
Diumenge, 30 Setembre 2018 11:45

El centre comercial tarragoní Parc Central realitzarà de l'1 al 14 d'octubre l'aventura 'Sea to see', una iniciativa on els més petits podran submergir-se en el fascinant món de la navegació marítima i descobrir la història i els secrets que amaga el fons del mar.

Així, durant la primera quinzena d'octubre i a la Plaça Central -a la planta 0-, es duran a terme diferents activitats relacionades amb el mar. 'Sea to see' és un viatge immersiu i inspirador que convertirà als més petits en veritables exploradors", manifesta Jose Luis Baco, Brand Experience Manager de Parc Central.

D'una banda, s'instal·larà una caravel·la -una rèplica d'un dels famosos vaixells utilitzats per explorar els oceans- que traslladarà als participants al passat, per conèixer quins van ser els descobriments més importants i els navegants que van marcar la història del mar. També es comptarà amb un submarí amb el qual els nens i nenes, totalment equipats, viatjaran als fons marins dins d'aquesta nau plena d'activitats. Així, els grups d'exploradors tindran l'oportunitat de viure algunes de les experiències com a "Capità Cousteau", indagar en les profunditats de l'oceà, descobrir la fauna marina i la importància de tenir cura del medi ambient. Al final d'aquest viatge, els participants obtindran un diploma de grumet. 

PARC CENTRAL SEA TO SEE 2

L'activitat de la caravel·la i el submarí serà d'accés gratuït presentant l'aplicació mòbil de Parc Central i es realitzarà en els següents horaris: de dilluns a dijous de 17.30 h a 21 h; els divendres de 17 h a 21 h, els dissabtes de 12 h a 14 h i de 17 h a 21 h; i els diumenges de 12 h a 14 h i de 17 h a 20 h.

Gran exposició sobre el mar

L’aventura 'Sea to see' comptarà també amb una completa exposició sobre el mar que podrà ser admirada durant l'horari d'obertura del Centre (de 9 h a 21 h), al passadís central de la Planta 0. Concretament, hi haurà una mostra d'artefactes relacionats amb l'exploració marina i subaquàtica: astrolabi, nusos mariners, banderes de codis internacionals, banyes de boira nàutica, una àncora, estrelles de mar...; i diverses pantalles amb informació sobre els 5 oceans: orígens i evolució de la vida marina, ecosistemes, impactes humans, navegants famosos...

PARC CENTRAL SEA TO SEE 1

Aquesta gran exposició també inclou la història del busseig, del passat als dies actuals, i mirant cap al futur. En aquesta àrea s'exhibiran dos bussos, fets en fibra de vidre, un relacionat amb els primers anys de busseig i un altre amb un vestit modern i actual. Finalment, es mostrarà l'evolució dels fars, des d'Alexandria fins a actualment, amb diferents rèpliques dels fars més famosos del món per conèixer la seva història.

“La iniciativa Sea to see s'emmarca dins el ventall d'activitats de caràcter pedagògic que hem organitzat a Parc Central per a la tornada a l'escola. Un cop més, es tracta d'una fórmula innovadora amb la qual facilitar l'aprenentatge dels més petits d'una manera divertida i acompanyats de la seva família. I és que a Parc Central busquem establir un vincle educatiu amb els nostres clients, complementari a l'oferta de moda i oci que oferim”, conclou Baco.

Tallers marítims

Paral·lelament, el primer i segon cap de setmana d'octubre, al club infantil "el Parc" -ubicat a la Planta 1-, també tindran lloc dos tallers relacionats amb el mar. 

D'una banda, el 'Taller cuidem el mar', on els nens i nenes descobriran la importància de tenir cura del mar i com reciclar per seguir respectant el medi ambient. A més, a través de jocs, també aprendran les espècies aquàtiques que solquen els mars. Aquesta activitat complementària es realitzarà el divendres 5 d'octubre de 16 h a 21 h i el dissabte 6 de 12 h a 14 h i de 16 h a 21 h.

D'altra banda, el 'Taller d'ampolles sensorials'. Amb ampolles d'aigua de plàstic, els més petits crearan instruments sensorials compostos per aigua, purpurina de color, gomina o oli, que podran personalitzar amb els elements marins que més els agradin. Aquesta altra activitat es durà a terme el divendres 12 d'octubre de 16 h a 21 h i el dissabte 13 de 12 h a 14 h i de 16 h a 21 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: