Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comerç de Valls repartirà un premi de 500 euros pe a qui encerti la "porra" del Concurs de Castells

Més d'una vintena de comerços participen en la mostra d'aparadors castellers / Fotografiar-los pot tenir un premi de 100 euros

El regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, i el vicepresident de Comerç de Valls, Josep Domínguez, han presentat "la porra" a la plaça del Blat El regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, i el vicepresident de Comerç de Valls, Josep Domínguez, han presentat "la porra" a la plaça del Blat JOSEP CARTANYÀ
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 25 Setembre 2018 17:02

Amb motiu del XXVII Concurs de Castells de Tarragona, Comerç de Valls convoca el tercer concurs de la "porra" del concurs de castells, del 28 de setembre al 5 d'octubre. L'objectiu del concursant és encertar la classificació final de les colles castellers partcipants al concurs del diumenge 7 d'octubre. El guanyador serà premiat amb 500 euros en vals de compra per gastar als comerços participants en la promoció (màxim de 100 euros per establiment) i un passi per gaudir dels castells en la diada de Santa Úrsula al balcó de Ca Segarra. En cas que es produeixi més d'un encert es farà un sorteig per escollir un únic guanyador. 

Si no hi ha cap encertant de la classificació final, es premiarà al que més s'aproximi i en aquest cas guanyaria un sopar per a dues persones al restaurant Portal 22 i el passi per pujar al balcó de Ca Segarra en la diada de Santa Úrsula. Igualment, en cas que es produeixi més d'un encert es farà un sorteig per escollir un únic guanyador. 

El regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, ha explicat que "el que busquem, com a bressol i km 0 del món dels castells, és ser partíceps del concurs de castells". Peris s'ha mostrat convençut que "gràcies a la porra farem que hi hagi una implicació en aquest concurs per encertar l'ordre de les colles i, per part dels establiments, que els aparadors de la ciutat de Valls ajudin a la participació".

Com participar-hi?

Les butlletes per participar a la "porra" es podran trobar a la revista gratuïta Les Gralles del divendres 28 de setembre. Un cop emplenada s'haurà de segellar i dispositar a les urnes que disposen una trentena de comerços de Valls relacionats al cartell informatiu. No hi ha obligació de compra. 

Fotografiar els aparadors castellers també té premi

En motiu de Santa Úrsula i el Fòrum Casteller, Comerç de Valls organitza la 'Mostra d'aparadors amb motius castellers', basat en els castells i el fet casteller. Des del dia 1 d'octubre fins el dia de Santa Úrsula, un total de 21 establiments comercials de Valls, lluiran els seus aparadors engalanats donant un caire previ i festiu a la gran diada castellera de Santa Úrsula.

Per aquest motiu, des de Comerç de Valls es fa una crida a que "els vallencs i vallenques facin fotografies de la mostra d'aparadors o d'algun detall dels mateixos" i les pengin a l'aplicació www.facebook.com/comercdevalls que estarà activa, de l'1 al 14 d'octubre. Cada participant podrà pujar tantes fotos co vulgui amb la única condició que han de ser d'aparadors diferents. Entre tot el recull de fotografies, es sortejarà un val de 100 euros.

Durant la setmana del 15 d'octubre es farà públic el nom del guanyador de la "porra" i del sorteig fotogràfic al Facebook i es realitzarà l'entrega dels premis. Les bases de la "porra" i del sorteig es podran trobar al Facebook de Comerç de Valls.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: