Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 'Mercat de nit' tanca amb més de 10.000 tastos servits i 25.000 assistents

La iniciativa va tenir un gran impacte econòmic tant pels paradistes que hi van participar com pels negocis dels voltants del Mercat Central de Tarragona

La presidenta d’Espimsa , Elvira Ferrando, s'ha reunit amb l’Associació de Venedors del Mercat, Montse Bertran,i diferents paradistes per fer balanç del 'Mercat de Nit' La presidenta d’Espimsa , Elvira Ferrando, s'ha reunit amb l’Associació de Venedors del Mercat, Montse Bertran,i diferents paradistes per fer balanç del 'Mercat de Nit' MAURI FERNÁNDEZ
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Setembre 2018 08:14

La primera edició del “Mercat de Nit”, emmarcada en el programa de festes de Santa Tecla 2018, es va saldar amb un èxit absolut de participació després de registrar ​un total de 25.000 assistents durant les quatre hores que va durar la jornada. Aquest dimarts s’han reunit per fer balanç de l’activitat, la presidenta d’Espimsa i tinenta d’alcalde de Comerç, Elvira Ferrando, la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat, Montse Bertran, juntament amb diferents paradistes.

La presidenta d’Espimsa ha remarcat el gran èxit tant en l’afluència de públic com en la qualitat de les propostes gastronòmiques i ha agraït la feina de venedors, personal del Mercat i Espimsa, així com de totes les persones que van assistir-hi. En el mateix sentit, s’ha pronunciat Monserrat Bertran presidenta de l’AVMC, afegint que ja estan treballant en la fórmula i proposta de la propera edició.

Els 15 paradistes que van participar en la iniciativa van servir més de 10.000 tastos, amb una mitjana de preu del tast de 3’5 euros, arribant a les 4.000 consumicions de begudes. El gran èxit de públic de la nit de tastos al Mercat va tenir un gran impacte econòmic, no només pels paradistes, sinó també pels negocis dels voltants del Mercat Central que es van veure beneficiats per l’alta afluència de públic a les instal·lacions de l’edifici modernista. La gran acollida d’aquesta primera edició per part del públic va sorprendre fins i tot les previsions de l’organització que, de cara a una segona edició, treballarà per arrodonir alguns punt de l’esdeveniment.

Cal recordar que el “Mercat de Nit” es va concebre i executar seguint els criteris de qualitat i servei de proximitat que regeixen la filosofia del Mercat. Des de l’organització s’agraeix la comprensió i empatia per part dels clients cap als paradistes, malgrat els inevitables temps d’espera degut a l’alta concentració de clients.

Vídeo resum de la Nit de Tastos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: