Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un Planetari Digital al mig de Tarragona

Parc Central programa per aquest dissabte 15 de setembre una activitat per a tota la família en la qual es realitzarà un viatge pel Sistema Solar, es trepitjarà la Lluna i es coneixerà com viuen els astronautes

Parc Central oferirà una experiència astronòmica per a tota la família amb la instal·lació, aquest dissabte, del Planetari Digital Parc Central oferirà una experiència astronòmica per a tota la família amb la instal·lació, aquest dissabte, del Planetari Digital PARC CENTRAL
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 14 Setembre 2018 19:05

El centre comercial tarragoní Parc Central oferirà una experiència astronòmica per a tota la família amb la instal·lació, el proper dissabte 15 de setembre, del Planetari Digital. Aquesta acció, que s'emmarca dins el ventall d'activitats de caràcter pedagògic que ha organitzat el Centre Comercial per a la tornada a l'escola, tindrà lloc a la Plaça Central en horari de 12 a 14 h i de 16 a 21 h i serà d'accés gratuït presentant l’aplicació mòbil de Parc Central.

Al Planetari Digital tota la família podrà gaudir d'un viatge pel Sistema Solar, per repassar els diferents astres i admirar com són, trepitjar la Lluna, travessar els anells de Saturn, descobrir el fred de Neptú i conèixer com viuen els astronautes, entre moltes altres curiositats. "Una fórmula innovadora per explorar l'espai i aprendre sobre ell d'una manera immersiva, divertida i en família", manifesta Jose Luis Baco, Brand Experience Manager de Parc Central.

Planetari Digital 2

Des del centre comercial es duen a terme setmanalment diferents activitats de caràcter lúdic-educatives per als més petits per tal de potenciar la creativitat i la imaginació, adquirir  coneixements, participar de manera activa... "Des de Parc Central busquem establir un vincle educatiu amb els nostres clients, complementari a l'oferta de moda i oci que oferim", conclou Baco.

Taller d’astronomia

Paral·lelament, el divendres 14 i el dissabte 15 de setembre, al club infantil "el Parc" -ubicat a la Planta 1-, també tindrà lloc el "Taller d'astrologia" on el públic infantil coneixerà els diversos cossos celestes, les diferents constel·lacions i podrà fer el seu propi Sistema Solar amb boles de poliexpan. Aquesta activitat complementària es realitzarà el divendres 14 de setembre de 16 h a 21 h i el dissabte 15, de 12 a 14 h i de 16 a 21 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: