Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Florenci Nieto, reelegit president de PIMEComerç Tarragona

Nieto seguirà treballant en objectius com la sostenibilitat, la institucionalitat, la formació i la digitalització del comerç

Imatge d'arxiu de Florenci Nieto, reelegit president de PIMEComerç Tarragona Imatge d'arxiu de Florenci Nieto, reelegit president de PIMEComerç Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 14 Setembre 2018 08:39

Florenci Nieto ha estat reelegit president del consell territorial de PIMEComerç Tarragona per continuar al capdavant de les tasques de la sectorial al territori, i seguir treballant en aquells objectius que ha d’assolir el petit empresari de comerç català: la sostenibilitat, la institucionalitat, la formació i la digitalització del comerç.

Àlex Goñi, president de PIMEComerç, amb l’objectiu de constituir la Comissió Permanent, confia de nou en Florenci Nieto per formar part de l’equip que ha d’integrar la nova directiva de la sectorial i potenciar així el comerç de Tarragona.

El reelegit president de PIMEComerç a Tarragona ha declarat: “Novament agraeixo de manera molt especial i sincera la confiança del meu president per seguir exercint el càrrec. El meu objectiu és seguir treballant sense parar per un petit i mitjà comerç cada vegada més fort i unit i conduir-lo cap a l'excel·lència, sortejant tots els obstacles que se'ns posin en el camí”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: