Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els botiguers de Montblanc presentaran en una festa la nova targeta comercial 'Tot Vila'

'Ganga Food Night' es celebrarà l’1 de setembre, en la qual una trentena de comerços vendran estocs al carrer, amb música i degustacions al centre comercial de Montblanc

La presidenta de la UBCM, Montse Guinovart, i la regidora de Comerç de Montblanc, Sílvia Lafebre, mostren la targeta 'Tot Vila' La presidenta de la UBCM, Montse Guinovart, i la regidora de Comerç de Montblanc, Sílvia Lafebre, mostren la targeta 'Tot Vila' CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Diumenge, 26 Agost 2018 11:49

A partir del 3 de setembre, la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) posarà en marxa una nova targeta comercial, anomenada 'Tot Vila'. La targeta permet gaudir de descomptes, sortejos i promocions mensuals, i ofertes exclusives pels clients que s’hi donin d’alta en la vintena d’establiments de la UBCM que inicialment s’han adherit. A semblança d’altres targetes de descomptes que usa la gran distribució, l’alta i el manteniment de 'Tot Vila' són gratuïts. Tan sols caldrà que el client ompli un formulari amb les seves dades, i la targeta se li lliurarà al moment o se li enviarà per correu postal.

'Tot Vila' acumula diners virtuals per cada compra realitzada, a descomptar de properes compres en el mateix establiment on s’ha realitzat. L’establiment registrarà la compra mitjançant un lector de targetes i un programari informàtic propi. El sistema de fidelització també permet carregar diners a un segon tipus de targeta, la Targeta Regal, que funciona com un moneder virtual per poder gastar-ne l’import a l’establiment on s’ha adquirit. Des del web www.totvila.cat els usuaris de la targeta podran consultar el seu saldo i demanar targetes.

La presidenta de la UBCM, Montse Guinovart, explica: “Tot Vila és una targeta amb imatge pròpia i adaptada a les necessitats del comerç montblanquí. Ara bé, targetes similars ja han estat provades amb molt d’èxit a altres poblacions catalanes, com ara Vic. Confiem en que la targeta contribuirà a fidelitzar els compradors al nostre comerç, alhora que els oferim nous serveis”.

Per la seva banda, la regidora de Comerç de Montblanc, Sílvia Lafebre, assegura: “El nostre objectiu és que els veïns i les veïnes comprin al seu propi poble, i que els consumidors i els comerciants li donin vida. Des de la regidoria, hem ajudat a la posada en marxa de la targeta invertint 4.500 euros ja que volem promoure el comerç montblanquí”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: