Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mercat d’estiu amb vermut i pinxos de fruita a Valls

Es presenta el nou vídeo per promocionar el mercat

El regidor de Comerç de Valls, Òscar Peris, -al centre-, ha presentat la campanya acompanyat dels responsables del Magatzem El Vermut i la productora audiovisual PxL El regidor de Comerç de Valls, Òscar Peris, -al centre-, ha presentat la campanya acompanyat dels responsables del Magatzem El Vermut i la productora audiovisual PxL AJUNTAMENT DE VALLS
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 17 Juliol 2018 16:55

Mercat d’estiu amb vermut i pinxos de fruita pelada. L’històric mercat de la fruita i la verdura de Valls celebrarà aquest dissabte 21 de juliol a la plaça de l’Oli una nova activitat, en el marc de la campanya promocional "Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica” que aquest 2018 ja ha comptat amb demostracions de cuina en directe o la mostra de cuina de les faves com a primers reclams.

Aquest dissabte, a partir de les 12h, li tocarà el torn al vermut, de la mà dels establiments vallencs Vermut Montseta, Patates Palau i les olives que posaran Ca Vidal i el paradista Aceitunas Torres. També hi tindrà el seu espai una proposta refrescant, amb fruita pelada de Lleida gentilesa d’un altre venedor del mercat de la plaça de l’Oli.

Amb el lema “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”, el mercat de la fruita i la verdura de Valls, amb més de vuit segles d’història, està celebrant aquest any 2018 diferents activitats promocionals. Precisament, s’ha presentat el nou vídeo promocional que ha confeccionat la productora audiovisual vallenca PxL i que es difondrà amb l’objectiu de donar a conèixer el característic i singular mercat de Valls.

L’objectiu de la campanya és promocionar els productes km0 que es poden trobar en el mercat i recordar els beneficis de consumir fruites i verdures de temporada, així com la importància de mantenir els mercats com aposta per a la sostenibilitat de l’activitat de la pagesia i el model de comerç de proximitat.

En aquesta mateixa línia, sota el lema “Del tros al mercat”, s’han realitzat també activitats escolars adreçades als més petits, entre elles visites d’alumnes al mercat i un dossier pedagògic per treballar a classe, amb l’objectiu d’acostar als infants el mercat com una forma genuïna de comerç tradicional, una manera d’entendre la història de la ciutat i fomentar el gust dels més joves per anar a comprar-hi.

Aquest és el nou vídeo promocional del mercat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: