Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna a Reus el mercat de roba de segona mà

El Flea Market tindrà lloc el dissabte 7 de juliol al Jardí de la Casa Rull i comptarà amb un total de 13 parades

Imatge del Flea Market Reus 2017 Imatge del Flea Market Reus 2017 CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Juliol 2018 12:32

L’associació El Coco juntament amb la regidoria de Medi Ambient i Ocupació de l’Ajuntament de Reus organitza una nova edició del Flea Market Reus. El mercat de roba de segona mà promou el consum conscient en el sector tèxtil i dóna alternatives de consum més ecològiques i justes.

El Flea Market Reus se celebrarà el pròxim dissabte 7 de juliol al Jardí de la Casa Rull. El mercat estarà obert de 10:00 a 14:30 hores i de 18:00 a 21:00 hores. A les 11:30 hores el regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio, farà la inauguració oficial del mercat. Tot seguit, a les 12:00 hores, DJ Rombo animarà l’hora del vermut i, a les 21:30 hores, es visionarà el documental ‘Les costures de la Pell’.

Aquesta edició del Flea Market comptarà amb 13 paradistes amb roba de segona mà de qualitat i a preus baixos. Aquests tipus de mercats són molt coneguts al nord d’Europa i es tracten d’una oportunitat per revalorar, reciclar i reutilitzar la roba que no fem servir i, a la vegada, afavoreixen l’intercanvi entre persones i la cohesió social.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: