Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell continua la campanya de dinamització comercial al nucli antic

La campanya, que se celebrarà durant aquest mes de juny, comptarà amb la participació de 210 comerços del municipi, 45 més que en la última edició

La campanya permet incentivar les compres del nucli antic i també servir com acció de promoció exterior del municipi La campanya permet incentivar les compres del nucli antic i també servir com acció de promoció exterior del municipi CITVENDRELL
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Juny 2018 08:08

Tot i haver acabat el Pla de Barris al Vendrell el 2017, l’Ajuntament del Vendrell va decidir continuar la campanya de dinamització comercial de la Subxarxa de comerç de barris antics perquè permet incentivar les compres del nucli antic i també servir com acció de promoció exterior del municipi. Així doncs, la vuitena edició que manté l’eslògan ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’ se celebrarà durant el mes de juny.

La campanya pretén incentivar les compres als comerços dels nuclis antics i totes les persones que hi participin podran guanyar experiències en cadascun dels 37 municipis organitzadors. I, en agraïment a la seva implicació, un comerciant de cada municipi també rebrà un premi. Al Vendrell, aquestes experiències es complementen amb vals de descompte i productes cedits per les botigues adherides del nucli antic, que estaran exposats a l’aparador del local on hi havia la botiga Margarita, a la carretera del Dr. Robert, número 8. Enguany hi participaran 210 comerços vendrellencs, 45 més que en l’edició anterior.

Finalment, els premis se sortejaran el dijous 5 de juliol i, entre els 2.005 establiments adherits a tot Catalunya, es repartiran 1.406 experiències per a dues persones per conèixer els 37 municipis organitzadors. Al Camp de Tarragona hi ha adherits cinc municipis organitzadors: Calafell, el Vendrell, Falset, la Selva del Camp i l’Arboç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: