Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Salou de Moda’, escenari de noves tendències

Aquest cap de setmana, el comerç de Salou convertirà el passeig Jaume I en un aparador dedicat al món de la moda

El 'Salou de Moda' estrenarà format i ja no inclourà la tradicional desfilada El 'Salou de Moda' estrenarà format i ja no inclourà la tradicional desfilada CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dijous, 31 Mai 2018 18:38

El primer cap de setmana de juny el passeig Jaume I de la capital de la Costa Daurada serà l’escenari del ‘Salou de Moda’. Es tracta d’un certamen que aglutina les noves tendències de moda, junt amb activitats familiars, musicals, i combinats amb un tast de vermut i una sessió de personal shopper, entre d’altres. Aquesta cita –que organitza la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, i que aquest any estrena format- compta amb el patrocini de vermuts Miró i el suport de l’Associació de Comerciants Salou 365 dies.

Els actes previstos s’inicien el mateix divendres a les 10h del matí amb la instal·lació d’un espai de compres i zona infantil que s’allargarà durant els tres dies de l’esdeveniment. En paral·lel, s’aniran muntant activitats de dinamització com una performance de dansa i música ‘Elegance’ a càrrec de Le Petit Gerhard i Cia Alhazar (divendres a les 18:30h); dissabte des de mitja tarda i fins a les 22h de la nit s’ha programat la Fashion street looks amb la música dels Urban Deep Sound; els quals acompanyaran a l’acte central situat en el primer tram del passeig Jaume I, a més d’un sorteig de vals de compra. L’endemà diumenge, 3 de juny, en horari de matí (12 a 14h) i tarda (17 a 20h) s’organitzarà una carpa amb un taller de personal shopper que als voltants de la una del migdia es complementarà amb un vermut musical a les 13h amb DJ Strictly Vinils 100% amb una sessió de revivals.

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, Martina Fourrier, explicava que “enguany s’ha apostat per un nou format renovat que potencia l’experiència de compra”. Fourrier, ha afegit que “gaudirem d’un cap de setmana dedicat a la moda en el municipi a través del qual volem donar a conèixer amb més força el nostre gran aparador de moda i tendències i fer-ho de manera que engresquem a tota la família”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: