Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Via T organitza tallers de Sant Jordi

L'objectiu és que els més petits de la casa s'ho passin bé fent una ruta per Tarragona i pels diferents espais comercials

Imatge d'arxiu d'un taller infantil de Sant Jordi Imatge d'arxiu d'un taller infantil de Sant Jordi CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 20 abril 2018 10:18

Aquest divendres 20 d'abril i també el dissabte 21 d'abril els comerciants de la Via T han organitzat una sèrie de tallers infantils en diferents punts de la ciutat de Sant Jordi. El principal objectiu és fer una ruta per Tarragona i els diferents espais comercials mentre els més petits de la casa s'ho passen bé.

El divendres, de 17 a 20h, a la plaça de les Cols hi haurà un taller de punts de llibre, perquè despertin la creativitat i s'animin a llegir, i a la plaça Verdaguer, hi haurà el taller Qui vull ser? St Jordi, Princesa o Drac?

La jornada de dissabte serà d'11 a 14h i de 17 a 20h. Per començar a les 12h hi haurà concert amb The Soulman Quartet; a la Rambla Nova hi haurà l'escenari del Taller de roses solidari, on es faran roses de paper amb un caire solidar, perquè una de dues que hagi fet el nen/a anirà destinada a la Residència de Gent Gran de la zona de Llevant el dia 24 d'abril; i, finalment, al carrer Governador González hi haurà el joc 'Guanyem al Drac'.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: