Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mercat-Fira de l’Albiol oferirà aquest cap de setmana productes Km-0

El mercat, que se celebra el segon diumenge de cada mes, vol dinamitzar el potencial turístic del municipi sobretot a partir del seu patrimoni natural i paisatgístic

Imatge d'arxiu del Mercat-Fira de l’Albiol, que ha anat incrementant el nombre de parades Imatge d'arxiu del Mercat-Fira de l’Albiol, que ha anat incrementant el nombre de parades CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dissabte, 07 abril 2018 11:22

El Mercat-Fira de l’Albiol torna aquest cap de setmana al municipi cada cop més consolidat, ja que va començar amb dues parades i ara ja són més d’una dotzena que oferten productes km 0 com vi ecològic, oli, verdures, embotits i formatges artesans, entre altres. El Mercat-Fira se situarà aquest diumenge 8 d’abril davant l’església de Sant Miquel de l’Albiol, de les 10 a les 14 hores.

Aquesta activitat és una iniciativa de l’Ajuntament de l’Albiol que va començar el mes d’octubre de l’any passat, tot just ara fa sis mesos. L’actuació s’inspira en el privilegi de celebrar fira concedit a l’Albiol pel rei Joan I de Catalunya i l’Aragó el 1391, essent llavors aquesta població una de les poques que gaudia d’aquest privilegi a l’Edat Mitjana.

L'Albiol i el seu patrimoni natural

L’objectiu és dinamitzar el potencial turístic del municipi sobretot a partir del seu patrimoni natural i paisatgístic i donar a conèixer un dels municipis més desconeguts del Baix Camp. A més d’aquestes activitats, l’Ajuntament iniciarà en breu les obres de finalització de l’alberg municipal, que suposarà un nou al·licient per incentivar l’activitat turística al poble.

L’Albiol és molt apreciat per practicants del senderisme, del ciclisme i pels boletaires, ja que és porta d’entrada a les Muntanyes de Prades i forma part de la Ruta dels Miradors del Consell Comarcal del Baix Camp, que es pot resseguir en cotxe. Concretament disposa d’un mirador a la mateixa plaça de l’església i un altre al Castell, amb magnífiques vistes sobre més de 50 quilòmetres de costa, des de Torredembarra fins a l’Hospitalet de l’infant. El nucli del municipi conserva la seva estructura original amb carrers i cases de pedra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: