Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El comerç de Tarragona premia els millors aparadors

D'Nas, Pastisseria Montserrat i la Farmàcia Domingo, guanyadors del Concurs d'Aparadors

Foto de grup dels establiments guanyadors del I Concurs d'Aparadorisme Foto de grup dels establiments guanyadors del I Concurs d'Aparadorisme A.CUESTA
Comerç Albert Cuesta
Dimarts, 27 Març 2018 11:39

Les associacions de comerciants Botiguers de Tarragona, La Via T Tarragona Shopping i la Unió d’empresaris dels Voltants del Mercat han lliurat avui els premis de la primera edició del Concurs d’Aparadors Primavera. La Via T Tarragona Shopping ha escollit com aparador més fascinant la farmàcia Domingo, la Unió d’empresaris dels Voltants del Mercat ha entregat el premi a D’nas essències a l’aire i l’associació Botiguers de Tarragona ha triat Pastisseria Montserrat de Sant Pere i Sant Pau.

El principal objectiu de la iniciativa és “donar a conèixer i revitalitzar el comerç local”, tal com ha explicat Elvira Ferrando, regidora de comerç de Tarragona. La unió de les diverses associacions de comerciants promouen la campanya 'Benvinguda Primavera' i decoren els seus aparadors per fer-los més atractius. La creativitat, en clau primaverenca, ha fluït i ha donat lloc a dinamitzar el comerç de la ciutat de Tarragona. Ferrando, ha assegurat que “el reclam del producte” és més atractiu en un aparador marcat per la creativitat. L’esclat de primavera ha despertat els sentits i crea la temàtica més seductora pels consumidors i els comerciants de Tarragona en són els amfitrions.

La selecció dels millors aparadors durant la campanya 'Benvinguda Primavera' ha anat a càrrec de Jackeline Jorba, mediadora artística i docent. El lliurament s'ha fet a la Tarraco Arena Plaça (TAP) i els guanyadors han rebut una entrada gratuïta per un concert. A més dels tres premiats, s’ha escollit per mitjà d’una mà innocent un altre comerç que ha rebut el mateix obsequi. El comerç seleccionat ha sigut Óptica Glass.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: