Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell contractarà agents privats per aturar el 'top manta' a l'estiu però no ho farà per Setmana Santa

El govern diu que "no té massa sentit" contractar un reforç de vigilància per a una setmana

Reunió de la Junta Local de Seguretat del Vendrell, aquest dijous 22 de març Reunió de la Junta Local de Seguretat del Vendrell, aquest dijous 22 de març GEMMA SÁNCHEZ / ACN
Comerç ACN
Dijous, 22 Març 2018 12:36

L'Ajuntament del Vendrell ha descartat contractar agents de seguretat privada per aturar el 'top manta' durant la Setmana Santa i preveu reprendre aquest servei durant el proper estiu. Tot i que a la tardor el govern i la Policia Local van apuntar que estudiarien tornar a contractar per Setmana Santa els agents que van patrullar aquest estiu a Coma-ruga i Sant Salvador per evitar la presència de manters, finalment la Junta Local de Seguretat ho ha descartat "perquè no té massa sentit contractar-los només per a uns dies".

Així ho ha assegurat l'alcalde Martí Carnicer aquest dijous després de reunir-se amb els comandaments policials. En canvi, sí que està previst contractar aquest servei pels mesos de juliol i agost. Al mateix temps, Carnicer també ha destacat que aquest any el dispositiu contra el 'top manta' es focalitzarà, especialment, en evitar l'arribada de mercaderies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: