Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí entrega els Premis del 2n Concurs d’aparadors Nadalencs

Els guanyadors van ser El Raconet de la Pina, Mascovet i Comercial Constantí

Imatge dels premiats Imatge dels premiats CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 23 Gener 2018 12:29

El passat divendres, 19 de gener, i dintre de l’acte de Pregó de Festa Major d’hivern de Constantí i entrega de Premis i Distincions Honorífiques de 2017, es va procedir a fer entrega dels premis del 2n Concurs d’Aparadors Nadalencs que s’ha fet durant la campanya de Nadal, convocat per la Unió de Botiguers de Constantí amb el suport del consistori, i que va comptar amb la participació de prop d’una dotzena d’establiments.

Tots els membres del jurat van fer una valoració el passat 29 de desembre i es van tenir en compte aspectes diversos com la originalitat, els materials emprats, la qualitat artística i l’adequació a la temàtica nadalenca. A banda dels premis del jurat, es va obrir també una votació popular a partir de les butlletes presentades pels clients durant els dies que va durar el concurs. En aquesta ocasió, el veredicte del jurat i la votació popular van ser coincidents i el comerç més votat va ser El Raconet de la Pina que va rebre el premi de la votació popular. Pel que fa als premis del jurat, Mascovet es va emportar el premi a l’aparador que va emprar material més sostenible i respectuós amb el medi ambient; i Comercial Constantí, el premi a l’aparador més original i artístic.

El jurat va destacar l’alt nivell de qualitat artística de tots els comerços participants i durant l’acte també es va fer entrega d’un diploma a la resta de comerços que formaven part del concurs.

Finalment, es va efectuar el sorteig de tres xecs regal per valor de 50 euros a bescanviar als establiments participants al concurs d’entre totes les butlletes que van participar en la votació popular durant els dies que es va desenvolupar el concurs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: