Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La joiera Miralles guanya el concurs d’aparadors de Nadal de Roda de Berà

El certamen, al qual es van presentar cinc comerços del municipi, premia la decoració nadalenca dels aparadors dels participants

Guanyadors del concurs d'aparadors de Nadal de Roda de Berà Guanyadors del concurs d'aparadors de Nadal de Roda de Berà CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 29 Desembre 2017 10:24

La setena edició del concurs d’aparadors nadalencs de Roda de Berà ha finalitzat amb la joieria Miralles com a guanyadora per la seva decoració temàtica de Nadal, d’utilització de la llum i el color, tot integrat amb els seus productes.

Amb un total de 5 comerços inscrits el primer premi van ser dues entrades per gaudir del Nadal a Port Aventura, el segon, per la Parafarmàcia Natural, un sopar a la pizzeria Màxim i el tercer, per la botiga Moda Infantil Peques, un lot de Nadal. Finalment, també es van lliurar diplomes a la resta de participants: Thalassa Estetic i Assegurances Baltasar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: