Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una quinzena de comerços participen al Concurs d'aparadors nadalencs de Constantí

L'objectiu de la iniciativa és promoure i dinamitzar el comerç local portant el Nadal als carrers

L’alcalde de Constantí, Òscar Sánchez, i la regidora de Promoció Econòmica, Dolors Fortuny, amb els guanyadors de l'any passat L’alcalde de Constantí, Òscar Sánchez, i la regidora de Promoció Econòmica, Dolors Fortuny, amb els guanyadors de l'any passat ARXIU/ INFOCAMP
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 15 Desembre 2017 08:46

Una quinzena de comerços participen en la 2a edició del Concurs d'aparadors nadalencs que organitza la Unió de Botiguers de Constantí amb el suport de l'Ajuntament. El certamen es basa en una decoració nadalenca en qualsevol dels seus aspectes representatius amb l'objectiu de promoure i dinamitzar el comerç local portant el Nadal als carrers. L'exposició dels aparadors es podrà visitar fins al 7 de gener.

Els premis del concurs seran per l'aparador més original i artístic, i el que utilitzi més material de reciclatge i sigui més respectuós amb el medi ambient, tindran un import de 100 euros. Un jurat valorarà aspectes com l'originalitat, la creativitat o la utilització de materials propis de l'activitat del comerç per decorar l'aparador. També hi haurà el premi del mateix import per votació popular, en què la ciutadania podrà votar el millor aparador amb unes butlletes que trobaran als establiments i que hauran de dipositar a una urna a l'Ajuntament de Constantí. A més, se sortejaran tres xecs regal per valor de 50 euros entre les persones que participin en la votació popular, per bescanviar als establiments participants en el concurs.

El veredicte del jurat es farà públic el 19 de gener coincidint amb el pregó de la Festa Major d'hivern, així com l'entrega dels premis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: