Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 700 jocs per jugar en català

La campanya impulsada pel CPNL ‘I tu, jugues en català?’ pretén donar visibilitat a l’oferta de jocs i joguines en català

Imatge de la campanya 'I tu, jugues en català?' Imatge de la campanya 'I tu, jugues en català?' CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Desembre 2017 17:57

Aquest any més de 700 jocs en català es poden adquirir en 15 estabilients especialitzats del Baix Camp i el Priorat adherits a la campanya ‘I tu, jugues en català?’ promoguda pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Al web www.cpnl.cat/jocs-reus els consumidors poden trobar un cercador per buscar aquells llocs que estan en català o que duen d’idioma a l’etiquetatge o l’embalatge. Aquest cercador permet buscar segons l’edat, el tipus de joc, el fabricant, etc. Al mateix web es pot consultar quines són les botigues adherides i quins jocs tenen cadascuna d’elles. Així mateix, els nens que vulguin escriure la carta als reis podran fer-ho amb el model que hi ha al web.

A més, s’ha creat una app gratuïta, que es diu ‘I tu, jugues en català?, tant per Android com per IOS, amb un cercador que permet consultar els jocs i inclús valorar-los.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: