Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els comerços de l'Arboç oferiran descomptes per la pista sintètica de patinatge

Els comerços adherits a la campanya 'Patina a l'Arboç' dispensaran tiquets amb les compres de Nadal

La campanya comercial 'Patina a l'Arboç' permetrà gaudir de descomptes per la pista sintètica de patinatge La campanya comercial 'Patina a l'Arboç' permetrà gaudir de descomptes per la pista sintètica de patinatge CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dijous, 30 Novembre 2017 18:59

L’Ajuntament de l’Arboç engega el proper divendres 1 de desembre la nova campanya comercial 'Patina a l’Arboç'. Es tracta d'una iniciativa que oferirà una pista sintètica de patinatge adreçada no només a totes les nenes i els nens de la vila, sinó també a totes les mares, pares, àvies i avis que s’animin a compartir amb els seus fills o nets uns moments de diversió.

Tots els comerços arbocencs adherits a la campanya 'Patina a l’Arboç' estaran identificats amb el cartell de la campanya i dispensaran tiquets de descompte per la pista sintètica de patinatge als seus clients quan aquests realitzin una compra. Les persones que acudeixin a la pista sintètica de patinatge amb un tiquet de descompte només pagaran 1 euro per patinar 20 minuts. Les persones sense tiquet pagaran 2 euros per patinar 20 minuts.

La pista sintètica de patinatge restarà instal·lada a la Sala Polivalent (c/Nord, s/n) i el seu període d’obertura serà de l’1 al 17 de desembre de 2017 i del 4 al 9 de gener de 2018. L’entrada a d’instal·lació inclourà els patins i es recomana portar guants.

Els horaris de l’1 al 17 de desembre seran de dilluns a divendres de les 17 a les 20h, i els dissabte, diumenges i festius, de les 11 a les 14 h i de les 17 a les 20h. Els dies 4, 7, 8 i 9 de gener els horaris seran de les 11 a les 14 h i de les 17 a les 20h. El dia 5 de gener només s’obrirà pel matí de les 11 a les 14 h, i el dia 6 de gener només s’obrirà per la tarda de les 17 a les 20h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: