Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mercat Central de Tarragona acull la seva primera campanya de Nadal

La iniciativa inclou diferents tallers, sortejos, concursos i showcooking

Presentació de la primera campanya de Nadal al Mercat Central de Tarragona Presentació de la primera campanya de Nadal al Mercat Central de Tarragona MARINA MARTÍNEZ
Comerç Marina Martínez
Dimecres, 22 Novembre 2017 12:43

El nou Mercat Central acull la seva primera campanya de Nadal del 24 de novembre al 5 de gener. Amb un ventall d’activitats, l’objectiu és celebrar aquesta festivitat “posant en valor els atributs del Mercat per tots els usuaris i continuar amb la línia inicial d’una proposta gastro-cultural però afegint una part solidària”, ha explicat la presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando.

Aquesta iniciativa, al ser la primera, presenta varies novetats. Per començar, el Mercat comptarà amb un nou espai promocional –al mateix lloc on estava l’estand de Santa Tecla- sota el nom ‘La Teca i la Meca de la plaça’ on tindran lloc els showcooking i un concurs perquè qui vulgui s’atreveixi a cuinar en directe. A més, enguany, els rasques tradicionals deixen d’existir i es dóna pas al repartiment de butlletes als clients per entrar en diferents sortejos: “Oferirem cinc viatges de cap de setmana per a dues persones perquè coneguin els mercats de diferents ciutats com Budapest o Berlín; cinc vals de 500 euros per gastar al mercat en un màxim de tres mesos; 50 lots de Nadal i cinc vals de 50 euros”, ha explicat la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Central, Maria Virgili. A més, el mercat tindrà el seu propi anunci amb la participació del reconegut grup Quartet Mèlt i amb la cançó tradicional ‘les 12 van tocant’ però amb una versió actualitzada i adequada a l’espai. Altres activitats organitzades seran els diferents tallers com de protocol o de cuina o el concurs de guarniment de parades.

Amb aquesta nova campanya, el Mercat també ha afegit una vessant solidària. Per tant, tot el que es recapti anirà destinat a diverses entitats com la Fundació Onada, el Gran Recapte o la Fundació Port Aventura.

Concurs de parades

La presidenta d’Espimsa ha aprofitat l’ocasió per recordar que el concurs d’adjudicació de les últimes tres parades finalitzarà el proper 28 de novembre. A hores d’ara, de les 47 parades que hi ha, 44 estan operatives i “si tot va bé, la resta podria estar en servei al desembre”. Amb aquestes previsions, Ferrando ha afegit que “si aconseguim que en menys d’un any el Mercat Central estigui tot ocupat serà tot un èxit”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: