Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La campanya 'Viatja i guanya' premia als usuaris del bus urbà de Cambrils

Els guanyadors de les tres butlletes premiades, 01988, 01445 i 00140, s’han de posar en contacte amb Aparcam o la Unió de Botiguers per recollir el xec

Avui s'ha fet el sorteig de les butlletes de la campanya 'Viatja i guanya¡ Avui s'ha fet el sorteig de les butlletes de la campanya 'Viatja i guanya¡ CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Octubre 2017 20:01

El sorteig 'Viatja i guanya' ja té guanyadors o guanyadores. Aquest matí la regidora de Mobilitat, Yolanda Quílez, i el president de la Unió de Botiguers de Cambrils, Enrique Arce, han tret de l’urna les butlletes premiades. La 01988 ha obtingut el primer premi (50 euros en xecs regal) i la 01445 i la 00140 el segon i tercer premi (25 euros en xec cadascun). Les persones afortunades s’han de posar en contacte amb Aparcam o la Unió de Botiguers per poder recollir els xecs, que es podran bescanviar als establiments associats a la Unió de Botiguers.

La campanya es va portar a terme entre els dies 18 i 23 de setembre en el marc de la Setmana Sostenible i Segura. Els conductors van ser els encarregats de lliurar les butlletes als passatgers. La iniciativa, que es posa en marxa per tercer any consecutiu, ha estat impulsada per Aparcam i la Unió de Botiguers amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils.

L’objectiu de la campanya és que l’usuari trobi en el transport públic una alternativa sostenible i segura i que pugui comprovar que, amb el transport públic es guanya temps i tranquil·litat a l’hora de fer els desplaçaments. La campanya també pretén que els usuaris puguin comprovar que el transport urbà apropa serveis i equipaments de necessitat diària.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: