Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira Centre Comercial tanca l’estiu amb més de 130.000 visitants internacionals

Els visitants, de 55 països diferents, van escollir majoritàriament el dimarts per visitar el complex comercial de Reus 

La Fira Centre Comercial de Reus ha rebut aquest estiu visitants d'arreu del món La Fira Centre Comercial de Reus ha rebut aquest estiu visitants d'arreu del món CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dijous, 05 Octubre 2017 17:00

Més de 130.000 visitants de 55 països diferents van passar per la Fira Centre Comercial de Reus, entre el 15 de juliol i el 31 d’agost, segons el complex comercial. Les dades recollides durant aquest període, i l’enquesta realitzada entre quasi 3.000 persones, donen a conèixer dades molt interessants. Així, el 42% dels visitants estrangers que han arribat a La Fira Centre Comercial eren russos, un 24% eren francesos i un 12% procedien d’Holanda. Entre la resta de nacionalitats, molt variades, hi ha persones de tot el continent Llatinoamericà, de tota Europa i fins i tot de països africans, com ara Kenia i Senegal, o de països asiàtics com Singapur, Filipines o Tailàndia. També han visitat el centre comercial ciutadans d’Austràlia.

Mayte Forjan, gerent de La Fira Centre Comercial, considera que “per a La Fira és important consolidar la tornada del turista que ja ens havia visitat i tenir una oferta el suficientment atractiva i variada per sumar-ne de nous”. Entre els turistes enquestats, el 84% era el primer cop que visitava La Fira però la resta ja coneixen el centre i els seus establiments. Pel que fa a la seva estada aquí, tres de cada deu enquestats havien rebut informació a les recepcions dels hotels i càmpings on s’allotjaven i un 10% l’havien aconseguit a les diferents oficines de turisme dels municipis de la zona.

Com a dada curiosa cal destacar que el dia preferit de visita a La Fira Centre Comercial per part dels turistes és el dimarts i pel que fa a les hores, acostumen a escollir la franja que va de les 10.00h a les 15.00h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: