Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus torna a acollir ‘Les botigues al carrer’

Del 30 d’agost al 2 de setembre més d’un centenar d’establiments trauran els seus productes al carrer

'Les botigues al carrer' en l'edició d'estiu del 2015, a Reus 'Les botigues al carrer' en l'edició d'estiu del 2015, a Reus LUIS ALBERTO MORAL/REUSDIGITAL.CAT
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 28 Agost 2017 10:27

El Tomb de Reus organitza novament, del 30 d’agost al 2 de setembre, la campanya comercial ‘Les botigues al carrer’, amb la participació de la Unió de Botiguers de Reus i amb el suport de l'Agència Reus Promoció. Amb aquesta iniciativa, més d’un centenar d’establiments culminarà el període de rebaixes d'estiu traient els seus productes al carrer i oferint importants descomptes. La ciutat de Reus, i especialment les zones comercials més cèntriques, reviuen una temporada més aquesta campanya que es porta a terme cada any al final dels períodes de rebaixes d'hivern i d'estiu i que arriba ja a la 17a edició.

Es tracta d'una activitat de promoció molt consolidada a la ciutat i que contribueix a atraure visitants i dinamitzar el consum. Les entitats comercials destaquen el fet que el comerç és un dels principals actius de Reus i que ‘Les botigues al carrer’ permeten motivar la ciutadania a descobrir grans oportunitats comercials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: