Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ATECA inaugura nova seu social a Altafulla

A més, el local també estarà disponible per a emprenedors, networking, i reunions de grups polítics

Presentació de la nova seu social d'ATECA Presentació de la nova seu social d'ATECA MARINA MARTÍNEZ
Comerç Marina Martínez
Dimecres, 09 Agost 2017 11:34

L’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) ja té nova seu social al municipi. L’espai, situat a la Pallissa del carrer Vinyet, es farà servir com a oficina de contacte per, tal i com explica el regidor de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sànchez, “tenir més presència comercial” de l’entitat de cara al municipi i, especialment, als seus associats. L’horari d’atenció serà els dilluns al matí de 10h a 13h i, si s’escau, també a la tarda, segons ha avançat el nou president d’ATECA, Josep Maria Lloret.

A més, Lloret ha recordat que una de les mancances que tenia l’entitat era “una oficina on poder atendre els nostres associats”. La temporalitat de cessió d’aquest espai per part de l’Ajuntament a ATECA encara no està fixada però Sánchez ha informat que “hi haurà opció de prolongar si funciona correctament”.

Altres serveis

La Pallissa del carrer Vinyet, inaugurada el passat novembre del 2016, a banda de funcionar a partir d’ara com a oficina oberta d’ATECA, també és l’espai de reunió dels grups polítics municipals. A partir d’aquest any, a més, també està previst que es “llogui a persones emprenedores i empresàries, i a empreses que contribueixin a la generació d’activitat empresarial al territori”, tal i com ha explicat el regidor de Comerç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: