Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona inicia formació per a comerços

A la tardor començaran sessions per a botigues i venedors del centre i dels barris de Ponent

La formació donarà resposta a les necessitats actuals dels establiments comercials i de serveis de Tarragona La formació donarà resposta a les necessitats actuals dels establiments comercials i de serveis de Tarragona AGNÈS LLORENS
Comerç Agnès Llorens
Dilluns, 31 Juliol 2017 18:39

Satisfer les demandes dels consumidors i, alhora, ajudar a botiguers i venedors a poder dur a terme la seva tasca amb la major eficàcia. Aquests són els objectius que persegueixen els nous programes de formació que impulsa el nou programa Comerç Actiu de l’Ajuntament de Tarragona. La iniciativa proposa que 45 comerços i 45 persones del centre de la ciutat i dels barris de Ponent de Tarragona prenguin part de dues línies de suport. Les actuacions començaran a setembre.

La primera, que se centrarà en l’empresariat. Les persones que participin en aquesta proposta participaran de sessions de formació per donar d’eines i recursos al comerç de proximitat. En total, es duran a terme nou sessions, a través de les quals els empresaris aplicaran eines per tenir una diagnosi del seu comerç i introduir les mesures de millora oportunes, entre d’altres.

D’altra banda, la iniciativa es completa amb sessions de treball dirigides al personal. La formació a futurs treballadors va adreçada a persones majors de 30 anys en situació d’atur o amb necessitat de reciclatge professional. Tots els participants rebran capacitació en coneixements comercials, desenvolupament d’habilitats i competències professionals del sector. En total seran 105 hores de formació de capacitació especialitzada i 80 hores de pràctiques en comerç.

Els interessats a participar al programa, ja siguin empresaris o treballadors, poden inscriure’s a través del telefon 977 243 609 -extensió 7269- o del correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: