Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls incrementa les accions de dinamització comercial

L'Ajuntament destina 12.000 euros a Comerç de Valls per a la realització de diverses activitats durant aquest 2017

Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme de Valls, i Carme Sendra, presidenta de Comerç de Valls, va signar el conveni Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme de Valls, i Carme Sendra, presidenta de Comerç de Valls, va signar el conveni JOSEP CARTANYÀ
Comerç Josep Cartanyà
Dimecres, 19 Juliol 2017 18:31

Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme de Valls, i Carme Sendra, presidenta de Comerç de Valls – Unió de Botiguers-, van signar dimarts 18 de juliol, el conveni que regula la concessió d'una subvenció econòmica per a la realització de diverses activitats durant aquest any 2017.

En concret, el conveni contempla una subvenció de 12.000 euros -el doble que l'anterior conveni- que servirà a Comerç de Valls per organitzar i realitzar activitats de caire promocional i comercial a la ciutat durant el 2017. Les activitats organitzades des de l'entitat tenen com a finalitat promocionar el comerç i donar suport a les botigues. Amb aquesta subvenció l'Ajuntament pretén oferir suport a Comerç de Valls pel que fa a l'organització d'aquests esdeveniments que potencien l'àmbit comercial de la ciutat de Valls, al mateix temps que dinamitzen i revitalitzen el comerç vallenc.

Entre les activitats que s'organitzen durant l'any, destaquen les campanyes de Nadal i cap d'Any, el Corpus, la Fira de rebaixes, 'El Mes Cultural', la participació al Firagost, el concurs d'Aparadors Castellers o el Black Friday.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: