Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La capital de la Costa Daurada es prepara per la Desfilada Salou de Moda

Una espectacular pasarel.la de mes de 50 metres s’ha instal·lat per aquest dissabte, a les 22h, a l’Espigó del Moll

Més de 60 models desfilaran dissabte per una pasarel.la espectacular de més de 50 metres de llargada a diferents nivells  Més de 60 models desfilaran dissabte per una pasarel.la espectacular de més de 50 metres de llargada a diferents nivells CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 30 Juny 2017 19:37

La Desfilada Salou de Moda 2017 tindrà lloc demà dissabte 1 de juliol, a partir de les 22h, a l'Espigó del Moll. Es tracta d'una activitat organitzada per la Regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, de l´Ajuntament de Salou i coordinada per MSM models by Magda Simó, que donarà el tret de sortida a la campanya de moda de l´estiu a Salou.

Un esdeveniment  que compta amb la participació de 13 firmes comercials que presentaran moda d´estiu de dona, home, jove, infantil, bany, festa i nit,... moda per a totes les edats en un acte apte per a tots els públics que aplega més de 1.000 espectadors asseguts en cadira, i centenars de curiosos.

Una pasarel.la espectacular com poques de més de 50 metres de llargada a diferents nivells, més de 60 models, i on en 1 hora de durada es podran veure mes de 1.000 peces de roba i complements de moda amb la novetat que aquest any Salou de Moda introdueix el See Noy Buy Now, es a dir que al finalitzar la desfilada tota la moda que s´hi haurà vist es podrà adquirir immediatament a la zona del Summer Market situada al costat de la passarel.la, al mateix passeig, tal i com ja fan les grans firmes comercials mundials.

La posta en escena comptarà amb diverses pantalles de projecció de gran format on es podrà veure la desfilada en directe i transmetre en temps real qualsevol petit detall al públic assistent. La música, la llum i el so no hi faltaran, junt amb una posada en escena àgil i dinàmica que permetrà veure les col·leccions de moda de les firmes salouenques en la pasarel.la ubicada a l’Espigó del Moll.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: