Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix #BaixaTgn per revitalitzar la Part Baixa de la ciutat

L'associació està impulsada per les dues empreses d’oci Premium Group i ZERO Produccions

L’associació #BaixaTgn s'ha presentat avui a la plaça dels Carros L’associació #BaixaTgn s'ha presentat avui a la plaça dels Carros ALBA SANCHA
Comerç Alba Sancha
Dimecres, 14 Juny 2017 18:22

Les empreses d’oci Premium Group i ZERO Produccions han creat una nova entitat, sota el nom de #BaixaTgn, amb l’objectiu de donar resposta a la necessitat de revitalització i dinamització del barri de la Part Baixa. L’associació neix també amb la vocació d’agrupar el teixit empresarial de la zona, incloent-hi els bars i restaurants de la zona. La finalitat és que la majoria d’establiments possibles contribueixin a explotar les potencialitats de la Part Baixa amb una voluntat de dinamisme.

El president de #BaixaTgn i propietari de la sala Premium, l’antiga Vaqueria, Toni Vera, ha assegurat que fa uns vuit mesos que treballen en aquest projecte. L’empresari ha apuntat la voluntat d’aquesta nova associació per “portar endavant el dèficit de l’Associació d’Empresaris” i així, facilitar la reanimació del barri. Vera també ha revelat que un dels primers projectes que durà a terme #BaixaTgn és la revetlla de Sant Joan. Per la seva banda, el secretari de l’entitat i co-propietari de Sala Zero, Tonet Sánchez, ha destacat que el treball es va iniciar amb la primera festa de la Cucafera, que es va celebrar l’any passat, però ha recalcat que “no només es tracta de festes”, sinó que l’objectiu final és treballar per al barri i mantenir una bona comunicació per “fer-lo brillar”.

Objectius comuns

La presidenta de l’Associació de Veïns del Barri del Port, Rosa Puig, ha explicat que li va semblar bona idea plantejar la possibilitat d’organitzar una festa per a la revetlla de Sant Joan al Toni Vera i al Tonet Sánchez, tots dos fundadors de l’entitat #BaixaTgn. Segons Puig, la intenció és que a la Part Baixa hi hagi alguna festa i “no es faci tot a la Part Alta”. De moment, l’únic que ha pogut avançar la presidenta de l’AV és que la festa estarà amenitzada pel grup Rumbes Canya i, més tard, alguns Dj’s donaran ritme a la nit amb la seva música electrònica. En un principi, la festa se celebrarà a la plaça dels Carros i s’estendrà, des de les 22h fins a les 4h.

Així mateix, Rosa Puig també ha assenyalat la falta de suport per part del teixit empresarial fins a la creació d’aquesta associació, a la qual cosa, Toni Vera ha afegit que “al final de la jugada, veïns i empresaris volem el mateix”: més civisme, més seguretat i més neteja. Per això, el president de #BaixaTgn ha remarcat la importància d’una bona comunicació entre l’entitat i el veïnat.

Reclamacions de millora del barri

Per últim, la presidenta veïnal, en representació de tot el barri, ha aprofitat per reivindicar una millora de la plaça dels Carros. “No és una plaça com ha de ser”, ha evidenciat Rosa Puig, que, a més, ha recalcat que es tracta d’una zona transitada, ja que “és l’entrada al port” i, per tant, hauria de ser un passeig ben condicionat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: