Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell, Calafell i l’Arboç fan campanya pel comerç de barri

Un total de 33 municipis de tot el país en la campanya ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’

Emprenedors visiten locals comercials al nucli antic del Vendrell, acompanyats de l'Ajuntament Emprenedors visiten locals comercials al nucli antic del Vendrell, acompanyats de l'Ajuntament CATI MORELL/ TAEMPUS
Comerç Taempus
Dimarts, 06 Juny 2017 08:11

Un total de 33 municipis, entre els quals destaca el Vendrell com una de les poblacions més grans que s’han sumat a la campanya, participaran aquest juny en una nova edició de la iniciativa de promoció del comerç als barris antics Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir. Hi participaran 1.845 comerços i 29 associacions de comerciants i la impulsen els mateixos municipis participants amb el suport de la Generalitat, Pimec i les quatre diputacions.

El secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, va presentar la campanya acompanyat de la coordinadora de la Xarxa i Pla de Barris de l’Ajuntament del Vendrell, Mònica Rucabado; el president de Pimec sector comerç, Àlex Goñi, i la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta. En el marc d’aquesta campanya, aquests municipis repartiran 1.122 premis, valorats en 99.960 euros, entre els clients. Per cada compra, el client rebrà una butlleta que li permetrà participar en el sorteig d’experiències gastronòmiques, nits d’hotel, visites guiades, espectacles i productes típics de cadascun dels municipis participants en la campanya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: