Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La campanya 'Tot Queda a Casa' de Tarragona i Reus entrega un 95% dels rasques

La primera iniciativa de promoció comercial conjunta va donar el tret de sortida amb la desfilada de moda que va aplegar més de 1.000 espectadors

Entrega del premi a la foto guanyadora d'Instagram Entrega del premi a la foto guanyadora d'Instagram MARINA MARTÍNEZ
Comerç Marina Martínez
Dijous, 04 Mai 2017 13:06

La campanya 'Tot Queda a Casa'- amb l’objectiu de jugar amb la rivalitat entre Reus i Tarragona - ha finalitzat amb una bona acollida. La iniciativa, impulsada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) i feta entre El Tomb de Reus i la Via T Tarragona-Shopping es va iniciar el 25 de març fins el 8 d’abril. En total s’ha arribat a entregar el 95% dels rasques amb lo qual es demostra la bona rebuda i el bon curs de vendes. Les botigues participants han estat 320, de les quals 180 són part del Tomb de Reus i 140 de Via T Tarragona-Shopping.

La regidora de Comerç de Tarragona, Elvira Ferrando, ha destacat la gran tasca d’ambdues ciutats i ha afegit que “volíem que tothom es sentís a casa i així ha estat”. Per la seva part, la regidora de Cultura i Projecció de Ciutat de Reus, Montserrat Caelles, ha avançat que “aquesta iniciativa neix amb una vocació de continuïtat”.

Campanya solidària

La campanya també ha tingut un caràcter solidari a través de la desfilada de moda –l’acte que va donar inici a l’esdeveniment- on més de 1.000 persones van assistir. En la seva durada, la Fundació Vicente Ferrer va recaptar diners per un habitatge digne amb un tota de 524 euros.

D’altra banda també es va comptar amb un concurs de fotografia d’Instagram per adaptar el petit comerç a les noves tecnologies on la guanyadora, Jessica Navarro amb la seva fotografia a la botiga SACHA de Reus, ha rebut un premi de 300 euros per gastar en les botigues participants de la campanya. La bona acollida també s’ha vist reflectida amb les 36.000 persones que han visitat la pàgina ‘Tot Queda a Casa’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: