Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou definirà l'aspecte de l'oferta comercial

El ple municipal aprova per unanimitat remodelar els tancaments

Imatge de botigues a Salou. La localitat decidirà aviat com regular aquests espais Imatge de botigues a Salou. La localitat decidirà aviat com regular aquests espais CEDIDA
Comerç Agnès Llorens
Dijous, 04 Mai 2017 08:22

Identificar i unificar les iniciatives comercials del municipi. Aquests són els objectius que persegueix l'Ajuntament de Salou. Ahir el ple municipal de la localitat va aprovar, per unanimitat, començar una nova tramitació i concessió de les llicències municipals que puguin generar nous tancaments comercials. Segons l'equip de govern, aquesta resolució vol millorar l'ordenança municipal actual i posar fi a l'ús abusiu que, molt sovint, causa la sobreexplotació d'aquests espais, que sovint semblen –tal com va dir ahir l'alcalde de Salou, Pere Granados– una “acumulació de botigues plenes d'articles d'exposició i venda de mostres comercials”.

Així, després de l'acord unànime del ple, l'Ajuntament dona llum verd a aquesta actuació, que començarà amb una completa diagnosi de la situació actual per reconduir-la en el futur. Per aquest motiu, el ple va acordar, de manera transversal, que sigui la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, conjuntament amb Urbanisme, qui defineixi els paràmetres adients per decidir quina ha de ser la convivència de l'activitat comercial amb la resta de l'entorn urbà.

Per aquest motiu, l'Ajuntament aprova suspendre la concessió de noves llicències fins que el POUM estigui degudament modificat. Tal com assenyala la regidora de Promoció de l consistori salouenc, Martina Fourrier, la dinàmica actual era “força preocupant” i exigia una anàlisi per tal de facilitar la convivència al municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: