Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc Comercial es renova i s'adapta a tots els dispositius

El portal incorpora una secció de notícies i les xarxes de la UBCM, geolocalitza tots els establiments i s'adapta als dispositius mòbils

La presidenta de la UBCM, Montse Guinovart, i la la regidora de Comerç de Montblanc, Sílvia Lafebre, mostren el nou portal La presidenta de la UBCM, Montse Guinovart, i la la regidora de Comerç de Montblanc, Sílvia Lafebre, mostren el nou portal CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dijous, 06 abril 2017 10:10

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) i l'Ajuntament de Montblanc han presentat el nou disseny del web dedicat al comerç de la vila, www.montblanccomercial.cat. El portal actualitza i amplia la informació dels 73 comerços de la UBCM i respecte l'anterior, fa més atractiva i senzilla la navegació pels usuaris. Entre les noves funcionalitats, geolocalitza cadascun dels establiments, individualment i per sectors d'activitat. A més, ara és visible adequadament en tot tipus de dispositius mòbils per facilitar-ne la consulta, que esdevé més àgil i ajustada als nous hàbits de consum digitals. El web incorpora notícies sobre les campanyes de promoció del comerç local de la UBCM, i també n'integra automàticament les xarxes socials, Twitter i Facebook de l'associació comercial.

El nou disseny, elaborat pel departament d'informàtica Montblanc Digital amb el suport de la UBCM, mostra un directori de comerços, ordenats per sectors mitjançant un codi de colors per facilitar-ne la localització als ciutadans. Cadascun dels establiments associats compta amb una fitxa pròpia amb una breu descripció, dades de contacte, 3 fotografies, horaris i enllaços als respectius webs i xarxes socials. Els comerços també es poden cercar alfabèticament o mitjançant un mapa interactiu de Montblanc, que en localitza cadascun individualment o per categories.

Els usuaris del web poden trobar-hi tota l'actualitat de la UBCM, entitat a la qual estan associats la majoria de comerços de la vila, en un nou apartat de notícies. També s'hi integren les xarxes socials de l'entitat en temps real. A més, inclou informació sobre l'entitat, així com de la regidoria. El web és de titularitat municipal i s'hi pot accedir directament o a través d'un enllaç en la barra de menú de l'apartat 'Comerç' de la pàgina d'inici de l'Ajuntament de Montblanc.

La presidenta de la UBCM, Montse Guinovart, agraeix el suport de l'Ajuntament per impulsar aquesta iniciativa i assegura: “La intenció és que els usuaris tinguin un accés més directe i a través d'un sol lloc a la informació dels establiments comercials. Els clients poden trobar-hi des de les dades de contacte bàsiques de cada botiga fins a l'actualitat de les campanyes de promoció que la nostra entitat realitzem al llarg de tot l'any”. I hi afegeix: “Com diu el nostre eslògan i, a través dels mòbils és més cert que mai, volem ser a prop dels nostres clients. Ara, amb un sol clic”.

De la seva banda, la regidora de Comerç i tercera tinent d'alcalde, Sílvia Lafebre, explica: “Aquest web és el nou espai on trobareu informació relacionada amb els comerços, i a través de la qual promourem el nom i la imatge comercial de Montblanc. Animem tothom a passejar pels nostres carrers i places, i promoure també així el teixit comercial del poble”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: