Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou posarà a concurs l'explotació d'una gran superfície comercial que dinamitzi el centre

El govern busca generar més moviment de persones en l’eix comercial del poble i revitalitzar el mercat municipal

Imatge virtual del projecte inicial del nou mercat municipal de Salou Imatge virtual del projecte inicial del nou mercat municipal de Salou CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 29 Març 2017 18:41

El ple de L'Ajuntament de Salou ha donat el tret de sortida avui l’inici d’un concurs públic per atorgar una concessió administrativa d’ús sobre el solar propietat de l’Ajuntament a la Via Roma, a l’objecte de construir i explotar un establiment comercial alimentari que pretén revitalitzar el punt més comercial del municipi, a la zona centre. Es tracta d’una primera actuació inclosa en la proposta encaminada a reordenar l’àmbit.

Segons la proposta que ha passat avui pel plenari, es justifica l’atorgament de la concessió on actualment se situa un aparcament a l’aire lliure a l’efecte de revitalitzar el nucli comercial de Salou centre,com s'ha fet en altres mercats a Catalunya, amb molt d’èxit ja contrastat , pel que -com explicava l’alcalde Pere Granados “es proposa ordenar un ampli espai comercial en la zona centre on hi ha més comerços estables a Salou durant tot l’any però necessitem un motor que dinamitzi la zona i creï la massa crítica de persones que transiten per la zona”. La proposta busca dinamitzar la zona que agrupa l’eix de la Via Roma, Via Augusta, Carrer Barcelona, Berenguer de Palou, entre d’altres carrers, i també, per proximitat el mercat municipal.

La proposta ha rebut el vist-i-plau del govern (CiU i PSC) amb 10 vots, i els vots contraris d’ERC, PP, Guanyem Salou i C's.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: