Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona jubila la carpa del mercat

L'estructura finalment no es reaprofitarà pel cost que suposaria fer-ho

Diversos operaris treballen aquests dies en el condicionament de les parades del Mercat Central Diversos operaris treballen aquests dies en el condicionament de les parades del Mercat Central AZAHARA PALOMARES/EL PUNT AVUI
Comerç Azahara Palomares / El Punt Avui
Dijous, 16 Febrer 2017 08:22

La carpa on els paradistes del Mercat Central de Tarragona han estat instal·lats en els darrers deu anys, mentre duraven les obres de remodelació, finalment no es reutilitzarà. Així ho ha decidit l'empresa municipal Espimsa, que ha considerat que tant l'estat de la vela com els costos de desmuntar-la feien difícil reaprofitar-la per a altres funcions. “Hem volgut prioritzar també que l'espai quedi alliberat tan ràpid com es pugui”, va assegurar ahir la regidora de Comerç, Elvira Ferrando, que va destacar que, després de deu anys, la carpa també està “amortitzada”.

El desmuntatge de la vela s'iniciarà d'aquí a un mes just, després que el 16 de març s'inauguri el remodelat Mercat Central. Un cop hagi estat retirada, la plaça Corsini es cobrirà de formigó per tal de fer-la transitable mentre no comencen les obres d'urbanització, que executarà l'Estat i que s'espera que acabin enguany.

Espimsa ha obert també el concurs per adjudicar les set parades que queden pendents al nou mercat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: