Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El comerç de Tarragona aprendrà les eines financeres bàsiques de la venda al detall

La Generalitat organitza una jornada que es durà a terme el 27 de febrer a Tarragona (Sala Pau Casals de la Delegació del Govern a Tarragona, C/ Sant Francesc, 3)

Imatge de la primera jornada celebrada aquest dilluns a Barcelona Imatge de la primera jornada celebrada aquest dilluns a Barcelona CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 23 Gener 2017 17:55

La Direcció General de Comerç del Departament d’Empresa i Coneixement, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), ha organitzat, dins del programa ‘Comerç Futur’ les jornades formatives ‘Com controlar la gestió del meu comerç?’, adreçades a professionals de venda al detall, especialment a botiguers i comerciants.

La finalitat de l’acte és proporcionar als petits comerços catalans les competències teòriques i pràctiques necessàries sobre finances i comptabilitat que un negoci detallista precisa; per exemple què és i com es fa un compte de resultats, el balanç de situació o el pla de tresoreria. La idea fonamental d’aquesta iniciativa és que els mateixos empresaris puguin realitzar periòdicament diagnòstics del desenvolupament de la seva empresa.

Sota el títol ‘Com controlar la gestió del meu comerç?’, aquests tallers donen respostes a preguntes habituals que afectem un petit comerç a partir de plantejaments directes i senzills com “Què guanyo?, Què gasto? I què em queda?” o “Què tinc?, Quant val la inversió que vaig fer?, Quin preu té el meu negoci?, Què dec? I quan ho acabaré de pagar?”. Així mateix, s’explica com es controla la caixa, i perquè és important fer aquest control, i es presenten mecanismes per controlar la marxa del negoci.

El projecte ve donat de la mà de la Generalitat, mitjançant la Direcció General de Comerç, amb la intenció d’incentivar la professionalitat i la qualitat del sector per a què esdevingui més competitiu, dins d’un mercat cada cop més global.

La primera de les jornades ha tingut lloc avui a Barcelona, amb la participació de l’economista Jordi Bacaria Martínez (consultor econòmic) com a ponent; cal dir que ha estat un èxit, ja que les entrades porten exhaurides des del passat mes de desembre. Les properes seran el 13 de febrer a Tortosa i el 27 del mateix mes a Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: