Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els tallers de química tanquen amb la visita de residents de la Fundació Pere Mata

Més de 1.000 alumnes del territori han participat aquests dies en els tallers sobre química de la Setmana de la Ciència

Residents de la Llar Residència Tarragona de la Fundació Pere Mata van participar en l'últim taller sobre la química. Residents de la Llar Residència Tarragona de la Fundació Pere Mata van participar en l'últim taller sobre la química. CEDIDA.
Ciència Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Novembre 2016 09:32

Una vintena de residents de la Llar Residència Tarragona de la Fundació Pere Mata han posat punt i final als tallers sobre química que impulsen el Projecte APQUA i l’AEQT dins del marc de la Setmana de la Ciència que organitza la Universitat Rovira i Virgili (URV). El taller, que duia el nom de ‘Polseres solars’, i que estava confeccionat expressament per grups adaptats, consistia en una activitat on els alumnes construeixen una polsera de boles. Algunes d’elles estan fetes d’un plàstic que porta un pigment fluorescent i d’altres que porten un pigment fosforescent. Examinen les propietats de les boles i consideren les seves aplicacions.

Els assistents han estat persones adultes que són residents a la Llar Tarragona, que gestiona el Grup Pere Mata. Es tracta d’un dispositiu residencial amb supervisió contínua per a persones amb malaltia mental de llarga evolució amb la finalitat de treballar amb l’usuari la seva independència personal i possibilitar la major autonomia possible.

Amb aquest taller, doncs, s’ha tancat una setmana on l’AEQT ha apropat la ciència i la química a més de 1.000 alumnes del territori, provinents de 14 centres diferents. Un projecte que arriba a la seva tercera edició i que es consolida en el calendari científic del territori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: