Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les XXIV Jornades Científiques de Mediterrània se centraran en l’aigua

Tindrà una durada de dos dies i inclourà una sortida de camp al riu Francolí

Imatge de les Jornades Científiques de Mediterrània. Imatge de les Jornades Científiques de Mediterrània. CEDIDA
Ciència Redacció Infocamp
Dilluns, 31 Octubre 2016 12:50

Mare Terra Fundació Mediterrània organitza, un any més, de manera conjunta amb la Universitat Rovira i Virgili (URV) les Jornades Científiques que enguany arriben a la seva 24a edició. El curs porta per títol ‘L’aigua, el repte del futur’ i es parlarà sobre com hem de gestionar l’aigua de cara a les següents generacions; doncs cal tenir en compte que sense aigua ni la humanitat ni la resta d’éssers vius del planeta tindran futur.

Aquestes jornades es durant a terme a la sala d’actes de l’Autoritat Portuària de Tarragona els dies 2 i 3 de novembre. El seu director és el doctor Martí Nadal, investigador del laboratori de Toxicologia i Salut Ambiental de la URV, i comptarà amb la participació de vuit ponents de prestigi en el seu àmbit.

Novetats

Com a novetat d'enguany, el curs durarà dos dies enlloc de tres i que inclourà una sortida de camp, concretament al riu Francolí. El dia 2, pel matí, s’inaugurarà el curs i després es pronunciaran tres xerrades, a càrrec de Maria Eugenia Martí del Centre d’Estudis Avançats de Blanes; Gabriel Borràs de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic; i Anna Granados del Laboratori Laymatec.

La segona part de la jornada començarà a les 16h i consistirà en una taula rodona que comptarà amb la participació de cinc ponents: Eduardo de Miguel, director de la Fundación Global Nature; Albert Torrents, responsable de l’empresa La gota; Hortènsia Grau, membre de la Comissió de Medi Ambient i Sostenibilitat del Parlament de Catalunya; Joan Basora, director de Sostenibilitat del Port de Tarragona; i un representant de la Plataforma en Defensa de l’Ebre. Pel que fa a la jornada del 3 de novembre, es portarà a terme una excursió pel Francolí amb tècnics ambientals de Mediterrània que faran explicacions in situ sobre la qualitat de l’aigua del riu, entre altres aspectes.

Entrades

Les persones que vulguin apuntar-se a les XXIV Jornades Científiques encara poden fer-ho trucant al telèfon 977 551 300, escrivint un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a les oficines de Mediterrània. El preu del curs és de 25 euros, però és gratuït per a estudiants i persones que estiguin apuntades a l’atur.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: