Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'alcalde de Cambrils rep a Roger Lascorz, enginyer aeroespacial de la NASA

El reusenc està treballant des de Florida en el programa Artemis I per tornar a portar astronautes a la lluna el 2025

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, va rebre ahir la visita de Roger Lascorz, enginyer aeroespacial nascut a Reus que des del 2019 treballa a la NASA L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, va rebre ahir la visita de Roger Lascorz, enginyer aeroespacial nascut a Reus que des del 2019 treballa a la NASA AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Ciència Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Desembre 2022 17:00

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, va rebre ahir la visita de Roger Lascorz, enginyer aeroespacial nascut a Reus que des del 2019 treballa a la NASA i forma part del programa 'Artemis I' de l'agència americana per tornar a portar astronautes a la lluna el 2025.

Durant la conversa, l'alcalde va manifestar el seu interès per organitzar una videoconferència amb l'enginyer per difondre la seva tasca i va afirmar que li agradaria que la seva trajectòria i experiència servís d'exemple pels nens i les nenes de Cambrils que ara estan estudiant.

Roger Lascorz va recordar que ja des de molt petit sempre deia a casa seva que quan fos gran volia treballar a la NASA. L'enginyer va explicar que la seva feina consisteix en dissenyar circuits electrònics que cobreixen la càpsula espacial per captar informació de l'exterior. Es tracta d'aconseguir sistemes que puguin suportar altes temperatures amb la mínima espessor possible.

L'enginyer també va destacar l'estil de treball innovador i diferent que té l'agència americana, amb equips de treball pluridisciplinaris en els que, a més dels científics experts, s'hi incorporen persones amb altres coneixements per aconseguir una visió més holística.

Roger Lascorz, de 29 anys, va estudiar a l'escola Sant Josep i l'Institut Domènech i Montaner de Reus. Als 16 anys se'n va anar a Estats Units i es va llicenciar en Física a la University of West Georgia amb el reconeixement al rendiment acadèmic Magna Cum Laude i el premi a la millor investigació de pregrau de la facultat de matemàtiques i ciència.

Posteriorment es va llicenciar en enginyeria aeroespacial i va cursar un màster del laboratori de desenvolupament de sistemes aeroespacials a la universitat Georgia Tech, on va obtenir diversos premis i beques.

Complint el seu gran somni, l'any 2019 es va unir a la NASA i treballa des de Florida en diferents missions amb l'objectiu d'explorar la lluna. Durant aquests tres anys a l'agència espacial nord-americana, el jove reusenc ha estat reconegut amb diferents guardons i premis per la seva feina.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: