Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pontils acollirà un taller sobre construcció de cúpules autoportants

El taller l'impartirà la URV, el diumenge 13 de novembre, a través del campus extens Montblanc-Conca de Barberà

El taller de construcció de cúpules autoportants és una de les propostes de la Setmana de la Ciència al Campus Extens El taller de construcció de cúpules autoportants és una de les propostes de la Setmana de la Ciència al Campus Extens URV
Ciència Redacció Infocamp
Diumenge, 30 Octubre 2022 13:03

L'Ajuntament de Pontils a través del Campus extens Montblanc –Conca de Barberà i amb el suport de l'Oficina Jove de la Conca acollirà, el diumenge 13 de novembre, a les 11 h, al Local Social, el taller familiar de "Construcció de cúpules autoportants". El taller anirà a càrrec d'Albert Samper, investigador a l'Escola Tècnica i Superior d'Arquitectura (ETSA) de la URV.

Les persones i famílies participants, mitjançant el treball en equip, desenvoluparan vàries activitats relacionades amb alguns invents del mestre Leonardo Da Vinci i que encara són vigents en qualsevol projecte d'enginyeria i d'arquitectura.

Les places són limitades. Cal fer la inscripció al següent enllaç: https://ja.cat/pontilscupulesautoportants

La Setmana de la Ciència

La Setmana de la Ciència és l'esdeveniment anual de divulgació de la ciència que se celebra a tot Europa. De l'11 al 20 de novembre, un gran nombre d'entitats i institucions d'arreu organitzen activitats amb l'objectiu de fomentar l'interès de la societat per la ciència i el coneixement. S'adreça a tots els públics i té com a objectius fonamentals apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves.

Amb motiu d'aquest esdeveniment des de la URV s'organitzen diferents accions. Una és una nova edició de la Setmana de la Ciència al Campus Extens amb tallers i activitats als municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre on hi ha una de les seus del campus, amb l'objectiu d'obrir aquest esdeveniment a nous públics i al territori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: