Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix una empresa tarragonina centrada en el desenvolupament de fàrmacs per a trastorns inflamatoris i metabòlics

Investigadors de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili i la URV treballen en estratègies de base tecnològica

Els investigadors de Succipro SL en l'acte de constitució que ha tingut lloc al Rectorat de la URV Els investigadors de Succipro SL en l'acte de constitució que ha tingut lloc al Rectorat de la URV CEDIDA
Ciència ACN
Divendres, 01 abril 2022 00:31

Investigadors de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili, la URV i l'Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII han creat Succipro SL, una empresa derivada centrada en el desenvolupament de fàrmacs per a trastorns inflamatoris i metabòlics.

A través d'una base tecnològica, els investigadors desenvolupen nous medicaments amb teràpies innovadores per reduir els nivells d'àcids succinats en els pacients que pateixen malalties com ara l'obesitat, la malaltia inflamatòria intestinal, el fetge gras no alcohòlic o la diabetis de tipus 2.

L'empresa ha rebut finançament dels fons FEDER i el suport de diverses entitats privades com la Fundació d'Investigació La Caixa o el Pla estatal d'investigació científica i tècnica d'innovació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: